U hebt niets in uw winkelwagen.

Je eigen producten ontwerpen, precies zoals jij het wilt,
in full colour en vanaf oplage één!

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Foto-tabel  Lijst 

5 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Foto-tabel  Lijst 

5 artikel(en)

Ontwerp gemakkelijk en snel een kussensloop met je eigen foto's, tekst of leuke cliparts uit onze collectie. Je bedrukking wordt in full colour d.m.v. sublimatie druktechniek IN de stof gedrukt. Hierdoor blijft de bedrukking lekker zacht en kun je er heerlijk op slapen!

Klik op ''Begin met ontwerpen'' om te starten. Het formaat van de kussensloop kies je in de designer.

Begin met ontwerpen

Kies deze optie als je de kussensloop volledig van naad tot naad in kleur wilt ontwerpen. De kussensloop wordt na het drukken speciaal voor jouw op maat geconfectioneerd. Bedrukt d.m.v. sublimatie (bedrukking in de stof), waardoor de kussensloop heerlijk zacht blijft .

Klik op ''Begin met ontwerpen'' om te starten. Het formaat van de kussensloop kies je in de designer. Tip: het middenstuk is de voorkant van de kussensloop. De ''inslag'' wordt naar binnen geklapt.

Begin met ontwerpen

Ontwerp vanaf €12,95 je eigen kussensloop!

Ontwerp voor maar €12,95 een kussensloop met je eigen foto('s), tekst of een superleuk ontwerp uit onze collectie. Je zult slapen als een roos, want de kussensloop wordt d.m.v. sublimatie bedrukt, waardoor je ontwerp IN de stof wordt gedrukt en je de bedrukking niet voelt zitten, waardoor de kussensloop lekker zacht blijft.

 

Simpel en goed! 

Simpelgoed, makkelijk en snel!

  • Track & Trace via TNT
  • iDeal
  • Veilig betalen met SSL

ideal