Help

Klantenservice

Je kunt onze klantenservice via e-mail bereiken. Stuur een e-mail met je vraag naar support@simpelgoed.nl, eventueel onder vermelding van je ordernummer of stuur een bericht via het klantenformulier op de website.

Levertijd

Je bestelling wordt uiterlijk binnen 3-4 werkdagen met de post verstuurd.

Verzending

Pakketten worden met pakketpost van PostNL verstuurd en brievenbuspost wordt als brievenbuspakket van PostNL verstuurd, zodat we ook de voortgang en levering van brievenbuspost kunnen volgen.

Producten zonder opdruk kunt u binnen twee weken terug sturen (recht van retour). Neem hiervoor contact op met de kantenservice voor verdere instructies. Producten met een eigen bedrukking/ontwerp kunnen niet geretourneerd worden omdat deze producten speciaal voor u gemaakt of bedrukt zijn.

Betaling

Je kunt je bestellingen betalen met IDEAL.

Druktechnieken

Sublimatie is een druktechniek waarbij de inkt onder hoge druk en temperatuur in gasvorm in de stof wordt geperst. Omdat de bedrukking in de stof zit, kan de bedrukking er niet meer uit en kan het textiel op hogere temperatuur gewassen worden en mag het (bijvoorkeur op lage temperatuur) in de droger gedroogd worden. Sublimatiedruk kan alleen op witte (technisch)polyster stoffen. de achterkant of binnenkant van een product is dus altijd wit.

Sublimatiedruk zit altijd IN de stof. Bedrukkingen d.m.v. andere druktechnieken worden altijd OP de stof aangebracht, waardoor ze onderhevig zijn aan slijtage, ze vaak alleen op lagere temperatuur gewassen mogen worden en niet in de droger mogen (bij zeefdruk). Veel gekleurde stoffen verkleueren naar verloop van tijd door het vele wassen of door zonlicht. Daar heb je bij sublimatiedruk geen last van.

Designer

Al onze producten worden geconfectioneerd, dus het ontwerp kan over het hele ontwerp gezet worden. Houdt er er wel rekening mee dat ca 10-15 mm aan de rand wegvalt bij het confectioneren vanwege het omzomen van de randen of het aanbrengen van de bies bij de slabber.

Klik in de designer boven in de oranje balk op "Achtergrond" en klik op de gewenste kleur.

Klik in de designer boven in de oranje balk op "Tekst" en voer in het tekstvak je tekst in, kies de kleur en het gewenste lettertype.

Ja, dat kan. Klik in de designer boven in de oranje balk op "Tekst", voer in het tekstvak de eerste tekstregel in en klik daarna op "+" om de volgende tekstregel in te voeren.

Klik in de designer boven in de oranje balk op "Foto" en klik op "+". Selecteer de foto die je wilt uploaden en klik op "open". De foto verschijnt bij "toegevoegde afbeeldingen". Sleep de foto met je muis in je ontwerp. Zo kun je ook meerdere foto's toevoegen aan een product.