Onze ambities zijn groot, maar als strart-up bedrukken we momenteel alleen gepersonaliseerde baby slabbetjes, kook schorten, tafelkleden en kussenslopen in de beste kwaliteit en tegen de scherpste tarieven. Wist je dat we bovendien geen meerprijs rekenen voor maatwerk aanpassingen? Begin helemaal blanco met een leeg product of kies een voor gedefinieerd ontwerp en pas deze verder aan. Jij bepaalt, jij ontwerpt: gewoon SimpelGoed!

In de komende weken voegen we vele nieuwe producten toe zoals geboortedoeken, kokssloven en tafelkleden.
Zoek je een gepersonaliseerd cadeau tegen de scherpste prijs, dan zit je bij ons goed!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en we houden je graag op de hoogte.

Ontdek ons sloven assortiment

Helaas zijn er nog geen producten beschikbaar in deze categorie. In de komende weken voegen we vele nieuwe producten toe, dus check regelmatig terug!

Schort

Sloof bedrukken
met logo of tekst

Een sloof is niet alleen praktisch, maar mag natuurlijk ook gezien worden. Wil je een topkwaliteit sloof laten bedrukken met je eigen logo, tekst of mooie afbeelding? Bij Simpelgoed ontwerp je in no-time je eigen unieke koks- of bakkerssloof. Door gebruik te maken van sublimatie kunnen we prachtige full colour sloven bedrukken die vlekwerend zijn en jarenlang meegaan. Zelfs als je ze vaak en op hoge temperatuur wast!

Bij Simpelgoed bedrukken en confectioneren we niet alleen sloven, maar ook kookschorten, tafelkleden, tafellopers en ander textiel in grote en kleine oplages. Gewoon in Nederland, waardoor we snelle levering kunnen garanderen. Bestel jouw gepersonaliseerde sloven vandaag nog en we verzenden ze binnen vier werkdagen!

Een sloof bedrukken met sublimatie,
hoe werkt het?

Bij sublimatiedruk wordt de bedrukking door middel van hoge druk en temperatuur op de speciale vlekwerende stof gedrukt en kan er daarna niet meer uit. De bedrukking zit dus niet óp, maar ín het textiel. Je kunt het gewoon op 90 °C wassen zonder dat het ontwerp minder mooi wordt of de kleuren vervagen. De stof blijft ook na bedrukken heel soepel aanvoelen en kan in de droger gedroogd worden. Lees meer over sublimatie.

Daarom Simpelgoed

  • Volledige full colour sublimatie bedrukking
  • 100% kleurvast, ook na vele wasbeurten
  • Vanaf oplage 1 tot 1000+
  • Verzonden binnen 4 werkdagen
  • Spoedlevering mogelijk
  • Betaalbaar maatwerk
  • Confectie en bedrukking in Nederland
  • Snel en eenvoudig personaliseren in 3D

Je eigen sloof bedrukken
vanaf 9,95

Een mooie sloof ontwerpen voor die masterchef die altijd de heerlijkste maaltijden voor je bereidt? Of een hele partij horeca sloven bedrukken voor je hele team? Alles is mogelijk. Jij bedenkt het, wij maken het. Wij leveren betaalbaar maatwerk van oplage één tot 1000+. Simpel en goed.

Een sloof bedrukken doe je snel en easy in onze speciale 3D Kit Builder. Ontwerp vanaf € 9,95 zelf je eigen sloof of kies een mooi ontwerp uit onze collectie en personaliseer dit met je eigen logo, foto’s en tekst.

Schort