Privé of zakelijk statafelhoezen zorgen voor een luxe uitstraling!

Start Eigen ontwerp
Statafelhoes
36,30
Icon usp kleine oplages Kleine
oplages
Icon usp levertijd Verzonden in
4 werkdagen
Icon usp volledige print Volledige print
zonder kaders
Icon usp grote oplages Grote
oplages
Simpelgoed slider staantafel

Statafelhoes bedrukken

Luxe full colour statafelhoezen bedrukken doe je bij Simpelgoed!

Statafelhoezen hebben een luxe uitstraling en zijn uitermate geschikt voor de promotie van jezelf en je bedrijf. Wil je een bijeenkomst, feestje of andere zakelijke of privé aangelegenheid mooi aankleden? Bij Simpelgoed laat je statafelhoezen of statafelrokken bedrukken in je eigen huisstijl, met logo, een foto of zelf ontworpen design. Door gebruik te maken van de unieke sublimatie druktechniek gaan de bedrukte tafelhoezen jarenlang mee. Ook als je ze wast op hoge temperatuur.

We bedrukken en confectioneren niet alleen statafelhoezen, maar ook tafellopers, tafelkleden en vele andere soorten textiel. Gewoon in Nederland, waardoor we een snelle levering kunnen garanderen. Laat jouw statafelhoezen vandaag bedrukken en je hebt ze binnen drie dagen in huis!

Een statafelhoes bedrukken met sublimatie,
hoe werkt het?

Bij sublimatiedruk wordt de bedrukking door middel van hoge druk en temperatuur op de speciale manier in stof gedrukt. Deze kan er daarna niet meer uit of af. De bedrukking zit niet óp, maar ín het textiel. Hierdoor is je bedrukte statafelhoes wasbaar op hoge temperatuur, mag deze in de droger en is het vormvast en strijkvrij. Lees meer over sublimatie.

Daarom Simpelgoed

  • Volledige full colour sublimatie bedrukking
  • 100% kleurvast, ook na vele wasbeurten
  • Vanaf oplage 1 tot 1000+
  • Verzonden binnen 4 werkdagen
  • Spoedlevering mogelijk
  • Betaalbaar maatwerk
  • Confectie en bedrukking in Nederland
  • Snel en eenvoudig personaliseren in 3D

Eén of meerdere statafelrokken bedrukken?
Het kan al vanaf € 36,30

Of je nu één statafelhoes wilt laten bedrukken of 1000+: bij Simpelgoed is alles mogelijk. Jij bedenkt het, wij maken het! Wij leveren betaalbaar maatwerk in kleine én grote oplages. Simpel en goed.

Een statafelhoes ontwerpen doe je snel en easy in onze speciale Kit Builder. Ontwerp zelf je eigen tafelkleed of kies een mooi ontwerp uit onze collectie en personaliseer het met je eigen foto’s en tekst. Je ziet het resultaat direct in 3D!

Simpelgoed slider staantafel